طرز تهیه خاویار بادمجان معروف به کنسرو بادمجان بسیار خوشمزه و عالی

آمار مطالب

کل مطالب : 172
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 24
باردید دیروز : 10
بازدید هفته : 34
بازدید ماه : 34
بازدید سال : 269
بازدید کلی : 4120

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : مهدیه
تاریخ : چهار شنبه 12 دی 1397
نظرات

طرز تهیه خاویار بادمجان معروف به کنسرو بادمجان بسیار خوشمزه و عالی

در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه خاویار بادمجان را آموزش می دهیم. 

رز سرخ

مواد لازم برای تهیه خاویار بادمجان

بادمجان :♥: 5 عدد

پیاز بزرگ :♥: 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز :♥: 2 عدد (به دلخواه)

سیر :♥: 3 حبه

گوجه فرنگی :♥: 2 عدد

روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری

آب لیمو ترش :♥: 2 قاشق غذا خوری

جعفری ساطوری شده :♥: 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم

طرز تهیه خاویار بادمجان ، خاویار بادمجان ، کنسرو بادمجان ، خوراک بادمجان ، کوکوی بادمجان ، khaviar bademjan

رز سرخ

طرز تهیه خاویار بادمجان

برای تهیه خاویار بادمجان (کنسرو بادمجان) ابتدا باید بادمجان ها را روی حرارت با پوست کباب کنید.

سپس پوستش را بکنید ، برای اینکه پوست بادمجان راحت کنده شود بعد از کباب کردن آنها را برای 5 دقیقه در پلاستیک در بسته بگذارید.

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به همین ترتیب روی آتش یا شعله گاز یا فر کباب کنید و بگذارید خنک شوند.

بعد پوست کباب شده مواد را جدا کنید و آنها را خرد و نگینی کنید.

پیاز و سیر را در ظرفی رنده کنید و داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.

حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا آب مواد تبخیر شود.

نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید و بعد بادمجان را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا سرخ شوند.

آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد.

در صورت تمایل می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کنید.

رز سرخ

طرز تهیه خاویار بادمجان ، خاویار بادمجان ، کنسرو بادمجان ، خوراک بادمجان ، کوکوی بادمجان ، khaviar bademjan

طرز تهیه خاویار بادمجان



تعداد بازدید از این مطلب: 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود