آمار مطالب
آمار کاربران
کاربران آنلاین
آمار بازدید
تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان سرزمین رزها و آدرس rozlands.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
در این مطلب از سایت رز سرخ برای شما عزیزان طرز تهیه خاویار بادمجان را آموزش می دهیم.
بادمجان :♥: 5 عدد
پیاز بزرگ :♥: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :♥: 2 عدد (به دلخواه)
سیر :♥: 3 حبه
گوجه فرنگی :♥: 2 عدد
روغن زیتون :♥: 2 قاشق غذا خوری
آب لیمو ترش :♥: 2 قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شده :♥: 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه :♥: به میزان لازم
برای تهیه خاویار بادمجان (کنسرو بادمجان) ابتدا باید بادمجان ها را روی حرارت با پوست کباب کنید.
سپس پوستش را بکنید ، برای اینکه پوست بادمجان راحت کنده شود بعد از کباب کردن آنها را برای 5 دقیقه در پلاستیک در بسته بگذارید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را هم به همین ترتیب روی آتش یا شعله گاز یا فر کباب کنید و بگذارید خنک شوند.
بعد پوست کباب شده مواد را جدا کنید و آنها را خرد و نگینی کنید.
پیاز و سیر را در ظرفی رنده کنید و داخل تابه ای بریزید و با روغن زیتون سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند.
حالا فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را اضافه کنید و حسابی تفت دهید تا آب مواد تبخیر شود.
نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید و بعد بادمجان را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا سرخ شوند.
آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بپزد و خوب جا بیافتد.
در صورت تمایل می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کنید.
کد را وارد نمایید:
عضو شوید
عضویت سریع